Hvordan bli kunde

På disse sidene vil du finne relevant informasjon knyttet til bruk av nettbutikken og informasjon om hvordan du kan finne og handle produkter. Hvilke betingelser som gjelder, hva du kan forvente av levering samt informasjon om vår sikre betalingsløsning.
 
Vi ønsker deg en sikker og trivelig handel hos oss!
 
Hvordan finne varer?
Du kan bla gjennom kategoriene både på venstre side, samt i toppen av siden. Videre vil du kunne navigere deg frem gjennom ønskede kategorier. De aller fleste kategorier inneholder underkategorier. Du kan også benytte deg av søkefeltet (oppe til venstre på siden).
 
Produktinformasjon
Dersom vår produktinfo ikke besvarer dine spørsmål om produktet, kan du sende en mail til vår support. Der vil vår produktansvarlig gi deg den informasjonen du trenger.
 
Lagerstatus
Vi forsøker å ha alle varene på vårt lager til enhver tid, og varer som ikke er på lager, vil automatisk skjules. Dette er primært varer som er styrt av sesong, eller har lang leveringstid.
 
Gjennomføre handel
For å gjøre det så enkelt som overhodet mulig for deg som kunde og gjennomføre en handel hos oss, har vi lagt stor vekt på å gjøre handlevogn og kasse lett forståelig. Når du trykker kjøp på en vare blir varen lagt til i handlevognen. Nå kan velge om du ønsker å fortsette å handle eller gå videre til kassen. Når du er ferdig med din handel går du videre fra handlevognen til kassen. Hvis du ikke er kunde fra før, er du nødt til å registrere deg. Når dette er gjort vil du få valg om betalingsmuligheter. Når handelen er gjennomført vil du få en ordrebekreftesle på mail. Varene vil da være hos deg i løpet av 2-3 dager.
 
Priser
Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt. Fraktkostnaden vil vises i kassen, slik at du har full oversikt over alle kostandene før du gjennomfører handelen. Prisene er oppgitt i norske kroner. Er du logget inn som bedriftskunde eller handler fra utlandet vil prisene vises ekslusiv merverdiavgift.