Om oss

Trygghet & Sikkerhet: 

Det er trygt å handle på www.SeaKingMarine.no

For å gjøre din handel så enkel og oversiktlig som mulig legger vi stor vekt på utvikling av våre systemer og navigeringsmuligheter.
Skulle du få problemer med en vare kjøpt hos oss, sørger vår online support og retur system for å guide deg som kunde til den hjelpen du trenger så raskt som mulig.
Sea King er sertifisert av NNO - Norsk Netthandlerorganisasjon i henhold til NNO's vilkår for sertifisering av norske nettbutikker. Sertifiseringsvilkårene sikrer norske forbrukere ovenfor en trygg og forutsigbar handel. NNO går god for at innehaveren av serifikatet etter undersøkelse har oppfylt kravene for sertifisering. Kunder av NNO-sertifiserte nettbutikker kan henvende seg til NNO's forbrukersupport via e-post, dersom det antas at vilkårene er misligholdt. Henvendelsen blir behandlet av NNO's Klagenemd.

 

Support & levering:
Sea King vektlegger service, personlig oppfølgning og at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel. Vi sitter inne med stor produktkunnskap om våre produkter, bruk gjerne vår support mail: post@seakingmarine.no eller ring oss på telefon 69 31 97 75. Vi vil da hjelpe deg så godt som mulig, og garanterer svar innen 48 timer. Vi garanterer rask levering ovenfor våre kunder, så bestillinger før kl 12.00 (hverdager), blir som regel sendt med Posten allerede kl. 14.00. Posten garanter da at varene skal være hos kunden innen 3 dager. ( Dette gjelder på fastlandet i Norge)

 

Vareutvalg:
Nå rundt 8000 varer. Vi leverer det meste innenfor fritidsproduktgruppene:
- Fiskeutstyr
- Båtutstyr

Nyhetsbrev & Oppdateringer:

Vi sender ut nyhetsbrev jevnlig for å oppdatere våre kunder om hva som skjer i Det kan f.eks være informasjon om kampanjer, aktiviteter og tilbud.

 

Bestill alt på en gang:
Det er mye enklere for oss når du bestiller alt på en gang, i stedet for å ringe flere ganger og legge til nye varer på ordren. Hver gang en ordre endres må vi stoppe den i systemet, og begynne plukking/pakking på nytt. Dette fører alltid til forsinkelse av din ordre. Dersom du må endre gjør vi selvsagt det vi kan for at ordren skal gå raskt og feilfritt gjennom systemet.