echoMAP™ CHIRP 72cv

Veil. pris: 6 970 ,-

kr 4 990 ink. mva


Dra på fisketur med kraften til CHIRP

  • 7-tommers fargeskjerm med tastaturbetjening
  • Tilgjengelig med eller uten GT20-TM-svinger som har høy/bred CHIRP (150–240 kHz) og CHIRP ClearVü (250 W)
  • Forhåndsinstallert verdensomfattende basiskart for generell referanse
  • Inkluderer programvaren Quickdraw Contours for opprettelse av egendefinerte HD-kart
  • Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning fem ganger i sekundet

Det er på tide å begynne å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. Kartplotteren echoMAP CHIRP 72cv med 7-tommers skjerm er enkel å installere og bruke og er tilgjengelig med eller uten GT20-TM-svingeren som har høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP ClearVü™ for klare søkeekkoloddbilder. Den omfatter programvaren Quickdraw Contours, som du kan bruke til raskt å lage dine egne HD-kart med konturer på 30 cm mens du fisker. Intern 5 Hz GPS som oppdaterer posisjon og retning 5 ganger i sekundet. Ledningene kobles direkte til braketten, slik at du raskt kan montere og fjerne enheten fra braketten og strømtilførselen. Hekkmontering og dorgemotorfeste er inkludert i GT20-TM-settet.


Forskjellen med Garmin CHIRP
De innebygde ekkoloddfunksjonene til echoMAP 72cv inkluderer CHIRP-ekkolodd – den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. CHIRP-ekkoloddet gir utrolig tydelig målseparasjon og definisjon fordi det tilfører målet enda mer energi enn tradisjonelle ekkolodd. Det har også en funksjon for ekkoloddregistrering som koordinerer retursignalet for ekkoloddet med båtens posisjon og lagrer digital informasjon som kan spilles av på en datamaskin ved hjelp av planleggingsprogramvaren HomePort™. Bruk kabelen for deling av brukerdata for å dele veipunkter og ruter mellom flere enheter.

Klare søkeekkoloddbilder

Garmin ClearVü-søkeekkolodd gir deg et bredt og nesten fotografisk bilde av det som passerer under båten. Du ser strukturer, objekter under vann og fisk tydelig. Tradisjonelt Garmin HD-ID™-ekkolodd og ClearVü-søkeekkolodd er kombinert i én svinger. Gir også HD-ID-støtte for dorgemotorer med integrerte svingere fra Minn Kota® og MotorGuide®.

Quickdraw Contours for å lage dine egne HD-kart

Den oppretter raskt dine egne tilpassede HD-fiskekart på skjermen med konturer på 30 cm. Skreddersy dem slik at de passer til dine behov. Disse kartene er dine. Du eier dem. Hold dataene dine for deg selv, eller del dem med Quickdraw-fellesskapet på Garmin Connect™.

Posisjon og retning oppdateres 5 ganger i sekundet

Rask og følsom 5 Hz GPS oppdaterer posisjon og retning fem ganger i sekundet for å gi en mer flytende bevegelse på skjermen. Du kan nå raskt og enkelt slippe opptil 5000 nøyaktige veipunkter, slik at du finner tilbake til den hemmelige fiskeplassen din.

Ta med deg echoMAP CHIRP-enheten din

Det er enkelt å holde echoMAP CHIRP-enheten trygg og sikker når du ikke er på vannet. Du trenger ikke å styre med å koble ledninger til og fra enheten fordi de kobles direkte til braketten. Slik kan du raskt montere og fjerne echoMAP CHIRP-enheten fra braketten og strømtilførselene.

Oppgrader til de beste kartene på sjøen

Et enkelt microSD™-kortspor gir ekstra minnekapasitet for tilleggskart, for eksempel BlueChart® g2 HD eller BlueChart® g2 Vision® HD, som gir Garmin-patentert autoveiledning¹ og andre flotte funksjoner.

Overføring av GPX-veipunkter

Hvis du har veipunkter, spor eller ofte brukte ruter som er lagret på et GPS-produkt fra en annen produsent eller på en håndholdt Garmin-enhet; kan du enkelt overføre disse elementene til den nye Garmin-kartplotteren din via bransjestandardisert GPX-programvareformatering.

 Tilgjengelighet: På lager